Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki nem tud valami jó pc-s...

Zsoleszs kérdése:

Valaki nem tud valami jó pc-s játékot amivel még jó is játszani?

Figyelt kérdés
mondjatok valami jó játékot mert unatkozok egész nap

2012. jún. 27. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a jó pc-s játék de itt van pár

bioshock

mcgee's alice

alice madness returns

jade empire(páran azt hiszik képek alapján hogy ez internetes de nem az)

runaway

tomb raider legend

2012. jún. 27. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megmondani... van aki odavan bizonyos játékokért, és van, aki fél óra után megutálja... Ha a SAJÁT ÍZLÉSEM alapján kéne vállogatnom, akkor a legjobbak:

-Prototype, hamarosan kijön a 2. része is.

-Crysis, Crysis warhead, Crysis 2 (2 a legjobb)

-Sniper Elite V2

-Sacred 2, ha RPG kell.

-GTA SA: régi nagy kedvenc :D

Ezek azok a játékok, amiket én a legjobban imádok, és ma is ha leülök akármelyik elé, akkor ottragadok előttük :D

Írok még párat, ami mások szerint jó, de nekem nem tetszik, vagy nem próbáltam ki:

-Mass Effect 1-3

-Need For Speed Shift, Hot Pursuit

-Battlefield 3

-Call of Dutty Modern Warfare 1-3

-GTA IV (ezzel rengeteget játszottam, és tetszett a játék, de a hangulatát, és az egész story-t utálom)

Remélem eltaláltam az ízlésedet, légyszi írd le ogy ezek közül melyik tetszett, általában miket kedvelsz (FPS, RPG, Stratégia, Autós)

2012. jún. 27. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a Prototype 1-2-őt ki is játszottam annyira tetszett a 2 sokkal jobb sztem
2012. nov. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!