Valaki megmondja nekem hogy kell ezt csinálni?
letöltöttem egy sims 3 gold editiont és a honlapon ezt a leírást adták: Sims3 Gold Edition
Minden kiegeszitovel ami eddig megjelent, a telepito orosz de ha a Magyar 64bit-es reg file-t hozzaadod maris magyar lesz.
Figyelem! Ez a magyarositas csak 64bites oprendszer alatt mukodik!!!
Jo jatekot!
és van egy magyar64reg file azt hogy kell hozzáadni a setuphoz? remélem tudtok segíteni :I
mikor rákkatintok ezt irja:
Adding information can unintentionally change or delete values and cause components to stop working correctly. If you don't trust the source informaion in users....stb,
do not add it to registry. are you sure you want to contiune? és nyomtam a yesre. akkor meg azt irja h the keys and values contained in /c users..stb Magyar64.reg have been successfully added to the registry.nyomok egy ok-ot és ugyanugy orosz a telepítő
A .reg fájl elvileg a telepített dolgokat módosítja. A telepítő viszont egy futó program, aminek nincs köze még a rendszer adatbázisához.
Ha tényleg csak a telepítő orosz, akkor az megoldható lenne a sima átugrással, azaz a szöveget figyelmen kívül hagyva nyomod a NEXT-eket. Ha a célmappát nem módosítod, semmilyen beállításra nincs szükséged a telepítő ablakában. Ha sorozatszámot kér, egyértelmű lesz hogy melyik ablakba írod be azon kívül csak a next és finish gombra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!