Melyik volt szerintetek a GTA sorozatban a legnehezebb küldetés? Illetve melyik a kedvenc?
Szerintem az egyik legnehezebb a SA-ban az, amikor rá kell repülni a másik gépre aztán kinyírni a bérgyilkosokat vagy az Advance-ben a vége felé van a hajsza.
Neten kellett megnéznem mindkét esetben, h hogy kell.
A kedvenc pedig a 4-ben mikor kidobod a palit a heliből aztán utána ugrasz és elkapod vagy az SA-ban mikor a gépre kell felhajtani motorral a sivatagban.
Sok van egyébként.
Legnehezebb Gta Vice City-ben az RC helikopteres robbantós küldetés.
Kedvencem talán a GTA 4-es bankrablós küldetés, azt hiszem volt ebben a részben is, és a Vice City-ben is, az se volt rossz az akkori elvárásokkal.
GTA 3:
Melléküldetés - Amikor a Triad-osokat lángszóróval kell kinyírni.Az a küldetés sokszor megszívatott már mivel időkorlátos és nem mindig jön elegendő Triad tag,így kifutunk az időből ráadásul azok a hülye zsaruk is bas.zogatnak közben
Utolsó küldetés
GTA Vice City: (Ez a legnehezebb GTA rész egyébként)
Hát itt eléggé sok nehéz küldetés van,most így hirtelen nem is tudom melyik a legnehezebb.Az összes küldetés ahol eléred a négy csillagot azok már nehezek
GTA San Andreas: Van amikor lőni kell a kis RC repülőgépeket (Z betűnél.Nem tudom mi annak a srácnak a neve,ilyen programozó megszállott)
GTA 4: Csak egyszer vittem át így nem nagyon emlékszem a küldetésekre
Zero:D
Azok tényleg segg küldetések, főleg mikor 3 futárt kell szétlőni szintén időre....
"1 nehezen irányítható repülővel kellett szórólapokat osztani"
Am..ez az a küldetés ami a film stúdióból indult és a gépből pedig állandóan estek a lapok?:D Mert ha igen akkor én azt a küldit sose tudtam átvinni az uncsi tesóm vitte át nagy nehezen.Ha jól emlékszem az volt a gép irányításában a nehéz hogy ha 1 kicsit oldalra akartál menni akkor rögtön zuhanó repülésbe kezdetXD A helikopteres robbanó szeres is nehéz volt de közel sem annyira szerintem mint a szórólapos repülő vagy az autó versenyes
Nem emlékszem rá, de majd youtuben megnézem.
Egyébként nekem ha már bankrablás akkor Mafia:)
Shotgunnal h lehetett kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!