Valami Prototype-hez hasonló PC játék?
Régebben már többször is lepörgettem a Prototype 1-et PC-n, de most, hogy elkezdtem nézegetni a második részről szóló x-box gameplay videókat, nem bírom kivárni azt az egy hónapot, mire PC-re is kiadják, az első rész pedíg már túl unalmas számomra...
A kérdésem az lenne, hogy van-e a Prototype-hez hasonló játék PC-re, ahol tényleg úgy érzi az ember, hogy övé a város, azt csinál amit akar, repked össze vissza... aki játszott vele az érti miről beszélek. A gépigény mindegy, ha maxon nem is, de minimális beállításokkal nagyjából minden elmegy nálam. A lényeg az, hogy ne a földön kelljen rohangálni, legyen ténylegesen nyitott a tér, tehát nem a GTA IV kell nekem, bár az sem rossz játék...
Remélem létezik ilyen PC-re is, konzolon tudom hogy van hasonló, pl. Crack down, infamous.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!