Mondanátok a lent felsoroltakon kívül vérbeli túlélő horrort, vagy ijesztő játékot?
Figyelt kérdés
Ha lehet,akkor ne FPS legyen,hanem TPS.De ha FPS-t tudtok,az se gond.TPSből a Resident Evilön,a Silent Hillen meg az Alone in The Darkon,és a Dead Space-en kívül mondjatok pls :)FPSből pedig a F.E.A.R.en,Condemneden,Clive Barkers Undyingon,és a System Shockon kívül :D Platform az mindenképpen PC legyen :) Előre is köszi!2009. júl. 7. 19:38
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Áhh nagyon szépen köszi! Le is húzom mind 2t :D
2009. júl. 8. 13:03
3/10 Thurston válasza:
Forbidden Siren. A legjobb sorozat a műfajban szerintem.
5/10 anonim válasza:
Én a Clive Barker's Undying -ot ajánlanám Neked. Ha érdekel a tesztet itt találod róla: [link]
6/10 anonim válasza:
Left 4 Dead -t próbáld ki minden képpen.
7/10 anonim válasza:
Kár hogy csak PC, amúgy original Xboxra ajánlanám a Fatal Frameket, különösen a másodikat. Sajtó itt-ott a legparább játékként emlegeti :) Jó cucc :)
PCre én azt mondom...Cold Fear.
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most jutott eszembe. Egy kis irodalmi krimi-horror, Call of Cthulhu (FPS).
10/10 anonim válasza:
Clive Barker's: Jericho,Metro 2033(mondjuk ez inkább post-apokaliptikus),Amnesia:The Dark Descent-ennél garantálom,hogy hónapokig nem mersz majd aludni,Penumbra sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!