Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a nagy Minecraft őrület?...

Mi ez a nagy Minecraft őrület? Mi benne a jó?

Figyelt kérdés
Informatika órán, ha szabadfoglalkozás van az osztálytársaim egész órán azon lógnak, és a barátom is eléggé rá van kattanva. Én személyszerint ki nem állhatom, nem tudom, de mi ennek a játéknak a lényege, és mi ebben az élvezet?

2012. jún. 25. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom.. (én is szeretek minecraftozni :DD)

először nekem sem tetszett, ugye kicsikét rossz a grafikája, DE a játékélmény szerintem ezt elfeledteti :D a két, illetve 3 játékmódja van: Survival-túlélő, Creative-kreatív, Hardcore-"nehéz, pro" nos én a survival-t szeretem a legjobban, az a lényege, hogy a semmiből kezdesz, és mindent neked kell megcsinálnod: ház, étel, ital, potik. , a mobok támadnak és az életed csökken. amint járkálsz, éhes leszel. a kreatív mód az olyan, hogy mindened megvan. az életed nem csökken, nem leszel éhes. bármiből bármennyit tudsz lerakni, amit a játékba beleraktak. a hardcore az olyan, mint a survival, csak még nehezebb. könnyebben éhezel és halsz meg.

kb ennyi.

ha valamit nem értesz még, kérdezz.

Üdv.

2012. jún. 25. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán mert itt kiélheted a kreativitásodat miközben próbálsz túlélni (és ez nekem bejön). Habár a mostani verziók már kezdenek tönkremenni ezekkel az RPG elemekkel, de hidd el, ki kell próbálni, utánanézni az alap dolgoknak a neten aztán beindul a dolog.
2012. jún. 25. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sajátos hangulata a játéknak, ami beszippant. Ki kell próbálni, és nem előítéletekkel kell leülni elé, hogy "ááááá ez úgyis bitangszar".

http://www.youtube.com/watch?v=Pcm3gIzyBDc&feature=player_em..

A videóban szerintem mindent elmondanak róla.

2012. jún. 25. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.!:)
2012. júl. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!