Sosem voltam olyan nagy GTA fan, de azért SA-val meg VC-vel játszottam párat (örök kedvenc meg valamelyik PS1-es felülnézetes GTA), de azért tetszettek, ami GTA IV-ről egy kicsit sem mondható el.
Egyenesen szarnak mondanám, és ha nem 200+ ezres PC-n játszol akkor még a grafikájától is hányni fogsz.
King Kong helyett:
nem írok reggényt, de nézd meg a ffelbontást, a kidolgozást, a játékterület nagyságát, a járműveket, a küldik változatosságát...
Előző: kössz!
am:
1. jobb grafika
2. nagyobb terület
3. jobban kidolgozott modellek
4. jobb fizika (a vc-be van olyan is?)
5. jobb harcrendszer
6. jobb küldetések, jobb story
7. a multi is jobb (bár szerintem a sa-mp a legjobb)
8. több lehetőség (internet, telefon stb.)
9. ezek miatt sokkal jobb játékélmény!
kontra?
1. Ez előny nálad? Jaj.
2. *
3. Lásd első.
4. Lásd első + van, mert akkor simán repkedhettünk
volna a levegőbe *trollface*
5. oké, de még a 4-be is elég gyenguska ahogy a
lövöldözés is
6. *
7. A multi az engem nem érdekel.
8. *
9. *
*= mire jó ez a sok jónak hangzó dolog, ha mindez egy unalmas, szürke betondzsungelben játszódik? Számomra azért a VC a legjobb, mert abba feltűnően jó volt a hangulat, a korbeli dizájn és zene a retro rádiókkal és diszkókkal nagyon jó környezetet teremtettek. SZERINTEM.
Nem kell vérszemet kapni, nem rossz a 4 se, de számomra a VC messze a legjobb GTA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!