Androidra van valami kamionos szimulátor játék?
Figyelt kérdés
Van-e egyáltalán valami jó szimulátoros játék?2012. jún. 24. 22:41
1/10 anonim válasza:
hahó ez TELEFON amivel LEHET játszani, NEM szimulátor...
nincs
2/10 anonim válasza:
MARCX: Te mindig ilyen rosszindulatú vagy másokkal? -.-
Amúgy google a barátod,vagy google play-be vagy mibe keresgélj autós játékot között
3/10 A kérdező kommentje:
Hát jó keresem :)... Amúgy üzenem paraszt barátomnak hogy vonat szimulátor van...
2012. jún. 25. 11:45
4/10 anonim válasza:
Az egy dolog, de miért olyan lökött a fél emberiség, hogy a telefonon akar szimuéátorosat játszani?? Mi a jó abba, hogy a 3,5 col-os kijelzőn nyomod a nagy játékott???
5/10 anonim válasza:
És nem vok mindig rosszindulatú, csak hülye kérdésre hülye válasz... 2esnek: te is csak azt írtad h keress rá googlen, sztem egyértelmű h azért írt ide mert már ott sem talált semmit
6/10 A kérdező kommentje:
Jó mindegy de amgy csak azért kérdeztem mert erre a vonatosra is tök nehezen találtam rá.De amgy 3.7-es kijelzőm van :D
2012. jún. 25. 16:29
7/10 anonim válasza:
jó tökmindegy az a lényeg h ez nem egy 15colos monitor :D
8/10 anonim válasza:
Hát én a GTA III-at is azért vettem meg 0,79€-ért telefonra ,hogy bármikor tudjak vele nostalgiázni. Nem is gondoltam volna 10 éve hogy a zsebembe hordozom majd 1-szer xD
9/10 anonim válasza:
MARCXXX Lehet hogy nem ér rá gép előtt játszani , vagy nincs olyan gépe amin futna egy szimulátoros játék.
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Tableten is lehet játszani. Nem feltétlen telefonon te tuskó.
2012. dec. 27. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!