Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért utálja itt mindenki a...

Miért utálja itt mindenki a Gates of Andaron-t?

Figyelt kérdés
Ha valaki itt feltesz egy kérdést, hogy pl.: milyen mmorpg játékokat ajánlotok, a kérdező mindig odaírja hogy GoA-n kívül. Miért? Mi nem tetszik nektek ebben a játékban?
2012. jún. 24. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én sokat wowoztam a goa meg 2 óráig bírtam 1 gagyi koppintás az hogy milyen emberekkel találkozol az szerencse kérdése + wowon realmé is. fölösleges azon vitatkozni hogy melyik jobb Goa vagy Wow mert úgy is egyértelmű.
2012. jún. 26. 02:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Jelenleg a 2közül az egyiksem a legjobb mmorpg!

TERA Szerintem a harcrendszere miatt mérföldekkel előte jár , bár persze kisé más stílus.

2012. jún. 26. 03:00
 13/19 anonim ***** válasza:
legjobb az amelyikkel a legtöbben játszanak és a legtöbb rajongója van ez kétségtelenül a WOW nem véletlenül lett ilyen híres.
2012. jún. 26. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Hogy miért utálják sokat?

-álszentek a GMek

-az első szerveren akkora a lagg hogy mozdulni se lehet pont akkor amikor a játék normálisdolgairól van szó(tf,kh,mkh)+a második szerveren is ez lesz majd

-nem adnak a kariknak nagy védelmet

-a fejlődés abból áll hogy iraton ölöd megállás nélkül a szörnyeket amíg nem lépsz annyi szintet hogy át mehess másik iratra ahol aztán szintén ölheted a szörnyeket addig amíg el nem éred azt a szintet hogy át mehess megint 1 másikra és akkor megint kezdj ölni stb. így tovább

-hanem az iratot választot a fejlődés mondjának akkor meg ugyanazokat a pecsiket kell csinálnod megállás nélkül

-ha nem költesz pénzt akkor senki vagy,a kovács kedvenc elfoglaltsága hogy betöri a cuccokat és talán pár százezer vagy millióból összejön 1 normáliscucc

-a 90esek bemehetnek iratra és mindenkit1 lövéssel megölnek,akadályozzák a fejlödést

-tele van pisisekkel akiknek az egojuk azegekigér(na meg persze sok 17+nek is)

-minél több patch jön be annál rosszabb a játék

Most egyenlőre ennyi jutott eszembe nem értem hogy lehet ezt a játékot szeretni.Szerintem a legtöbben csak azért játszanak ezzel mert magyar szerver van belőle.Teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják hogy ne játsszon senki goa-val elképesztően béna és undorító ez a játék ez a játék

2012. jún. 26. 18:36
 15/19 anonim válasza:
Hát nem tom mennyit játszottál GoÁn, de írtó nagy hülyeséget mondtál akkor amikor az mondtad, hogy hogyha nem költesz egy senki vagy. Én még egy forintot se költöttem bele, és mégis +16os, meg +18as cuccaim vannak.
2012. júl. 30. 14:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok most már vagy valaki. DE ettől függetlenül az 1 szar játék de nyilván ha nap 24 órájába farmolsz erős lehetsz de mivel meg lehet pénzel venni mindent sok kocka már rég fullos.
2012. júl. 30. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó , nemkell failolni , ennyi a titka .. omg..
2012. júl. 30. 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Mitkell ezen annyira veszekedni?? Van akinek tetszik van akinek nem...Most énis elkezdhetném mondani h a WoW egy nagy szar, de nem mondom mert van aki azt szereti. Én Goázok és nekem az jobban tetszik...ennyi.
2012. okt. 5. 10:17
 19/19 nincsnevem:) válasza:

Azért utálja mindenki mert egy szar lett.

Én 2008 vagy 2009-ben kezdtem el akkor még nagyon jó VOLT! Kedvenc játékom volt, minden reális volt, a mobok reálisan sebeztek, a karakterek is, EGY ÉLMÉNY VOLT! kb 2011-ig tartotta a színvonalat majd egyre szarabb lett és az élményt kicserélték prémiumra. Most egy irreális pay to win szar játék. Szomorú, hogy ez lett belőle....

2017. febr. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!