Miért utálja itt mindenki a Gates of Andaron-t?
Jelenleg a 2közül az egyiksem a legjobb mmorpg!
TERA Szerintem a harcrendszere miatt mérföldekkel előte jár , bár persze kisé más stílus.
Hogy miért utálják sokat?
-álszentek a GMek
-az első szerveren akkora a lagg hogy mozdulni se lehet pont akkor amikor a játék normálisdolgairól van szó(tf,kh,mkh)+a második szerveren is ez lesz majd
-nem adnak a kariknak nagy védelmet
-a fejlődés abból áll hogy iraton ölöd megállás nélkül a szörnyeket amíg nem lépsz annyi szintet hogy át mehess másik iratra ahol aztán szintén ölheted a szörnyeket addig amíg el nem éred azt a szintet hogy át mehess megint 1 másikra és akkor megint kezdj ölni stb. így tovább
-hanem az iratot választot a fejlődés mondjának akkor meg ugyanazokat a pecsiket kell csinálnod megállás nélkül
-ha nem költesz pénzt akkor senki vagy,a kovács kedvenc elfoglaltsága hogy betöri a cuccokat és talán pár százezer vagy millióból összejön 1 normáliscucc
-a 90esek bemehetnek iratra és mindenkit1 lövéssel megölnek,akadályozzák a fejlödést
-tele van pisisekkel akiknek az egojuk azegekigér(na meg persze sok 17+nek is)
-minél több patch jön be annál rosszabb a játék
Most egyenlőre ennyi jutott eszembe nem értem hogy lehet ezt a játékot szeretni.Szerintem a legtöbben csak azért játszanak ezzel mert magyar szerver van belőle.Teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják hogy ne játsszon senki goa-val elképesztően béna és undorító ez a játék ez a játék
Azért utálja mindenki mert egy szar lett.
Én 2008 vagy 2009-ben kezdtem el akkor még nagyon jó VOLT! Kedvenc játékom volt, minden reális volt, a mobok reálisan sebeztek, a karakterek is, EGY ÉLMÉNY VOLT! kb 2011-ig tartotta a színvonalat majd egyre szarabb lett és az élményt kicserélték prémiumra. Most egy irreális pay to win szar játék. Szomorú, hogy ez lett belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!