Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi baja a Metró 2033-nak?

Mi baja a Metró 2033-nak?

Figyelt kérdés

Tehát letöltöttem a Metro 2033 Proper-Razor1911 változatot.

[link]

Feltelepítettem Crackltem és ment de beállítottam mindent maxra ahogy régemmen is kiléptem mert írta hogy indítsam újra a jtékot a beállítások miadt azaz "ezen beállítások csak a játék következő indításánál lesznek érvényesek" tehát a szokásos.És utánna elindítom és ezt írja ki a Monitor hogy:

Out of Range

67.0KHz/60Hz

Ez nem tom mi és nem tom hogyan állítsam vissza mert a játék törlése nem változtatott ezen.Pedig ment aztán a beállításokat felvettem és nem ment.A Játék megy alatta de a monitor csak ezt adja be.

ÉS MIÉRT NINCS ott a játék a Programok telepítése és Törlése listánál?

[link]

Mert feltelepítette.És mégis úgy lehet kitörölni hogy megkeresem Mappa és Delete gomb.

2012. jún. 24. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A razor1911 verziók ilyenek, hiába rakod föl a jatékot, attól még nem lesz ott, így kénytelen leszel manuálisan törölni őket. Azért hogy kitörölted onnan még nem lesz eltávolítva teljesen a gépedről, egyéb fájlok kulcsok meg alkulcsok. Azokat a Regedit-tel eltod távolítani, vagy használj Driver Sweeper-t, és általában ha van valami probléma akkor bevállnak, de nem mindig.
2012. jún. 24. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
És miért adja be a monitorom azt az izét?
2012. jún. 27. 02:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Valami Magyarosítással is működő Metró 2033 link?
2012. júl. 14. 00:00
 4/4 Sipos Trisztán ***** válasza:
A monitorod azért adja be mert túl nagy Hz volt beállítva a játékban
2013. jan. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!