Microsoft Flight Simulator 2004-el játszok. Tudnátok segíteni?
1. Mért van az, hogyha kanyarodni akarok a repülővel, irányíthatatlanná válik, zuhanni kezd, mindent csinál, csak azt nem, amit kéne. Már rohadt idegesítő, hogy sehova nem tudok röpködni, mert lezuhanok, meg átesek.
2. Repülőket hogy lehet berakni a játékba? Mert kicsomagolom, és a mappát berakom az Aircraft mappába, de mégse látszik a játékban.
3. AI Traffic pack-ot felraktam, de a reptereken még sincs élet. Ilyenkor mit tegyek?
Elég sok mindent kell tudni hozzá. Sovány vigasz de a google-t tudom ajánlani.
Az első találat mindjárt jó kezdéshez. Legalább a leszállást megtanulod és ismerkedsz a robottal is ;)
ezen az oldalon a második képnél oda van irva hogy NAV1 beállítva tpsre és 115.90 én azt nem bírom beállítani hiába nyomkodom a zöld számokat nem megy meg a fehér tekerőt se tudom tekerni.. de csak a bal oldalon.. nem tudom mi a fene a baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!