Tera Online, tapasztalatok?
Nemsoká meg szeretném venni a Tera Online-t :D
Az lenne a kérdésem hogy i5-2500k + 6950 2gb + 8giga ram , kifutattná fullon? Igazábol ki kéne csak azért kérdem mert sokan irták fórumokon hogy eszi a gépet rendesen.
A Másik kérdésem melyik szerverre érdemes menni?
Milyen gyorsan lehet fullig(szintig) húzni 1 karit?
ez a konfig bőven vinné, nekem dual core 2,7 ghz procim van, 9800 GT 1gb, és 2 giga ram (igaz a ram mennyisége miatt a grafikám néha ellszáll, de a te 8 gigád bőven elég lesz )
mindegyik szerveren ugyanúgy tudsz fejlődni, csak nem mindegy hogy pvp vagy pve, mert a pvp-n le tudnak zúzni asszem bármikor(még azon nem játszottam) és ,elég gyorsan el lehet jutni max szintre, attól függ mennyit játszol, én nem játszottam sokat, és az első hónapban elmentem 38ig, valaki viszont fullra eljutott egy hónap alatt
Értem köszi , a szerver dolgot ógy gondoltam hogy hova lenne érdemes menni , magyar guildet sok magyar ember .. ?
Amugy mivel nyár van sztem akkor nyár végére 4 kari full :D
Felesleges lenne megvenned. Hülyeség...
A World of Warcrafton kívül egy játék sem fog fizetőssé maradni. Szerintem várd meg azt az időt mint hogy megvedd!!!
a world of warcraft sem fog sokáig .. már megrendeltem a terát elötte 6évig wowoztam , kivan halva az egész wow , teljesen 1 bh nemjön össze , alig vannak magyar guildek..
Pont ezért jöttem át más normál mmora , nagyon bejött ez a real actionos mmorpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!