Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek, hogy tegyem a...

Mit tegyek, hogy tegyem a perkeket? Melyik fontosabba Conjuration melett?

Figyelt kérdés

Breton karaktert kezdtem ami 99% hogy mágus lesz,a kérdésem az hogy a Conjuration perkeken kivül melyik a legfontosabb ág?Destruction,Alternation,Restoration?A Destruction fontos hisz valamivel támadnom kell,de az Alternationt is fontosnak tartom nem is beszélve a Restorationról hisz abba vannak az élettöltők stb....

A Conjuration mellet a 3 közül melyik a legfontosabb melyikre tegyek hogy kis szinten se legyek gyenge a mobokkal szembe?Köszönöm a válaszokat elöre is?!

2012. jún. 22. 16:06
 1/5 Cloofer ***** válasza:

Destruction szerintem, de a Restoration is fontos.

Alteration szerintem fölös.

Már haverom is meg én is vittünk ki úgy mágust hogy egy perket sem raktunk rá, meg nem is használtuk.

Jó, mondjuk én Necromage (Conjuration + One Handed) voltam :)

Ja és nem tudom hogy tudod-e de mágussal mindenképp Heavy Armor kell, meg ahhoz a perkek hogy később ne lassulj le tőle.

2012. jún. 22. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
az Alternation ugy ad védelmet a fizikai védelem ellen hogy Oakflesh,Stoneflesh,férreirtam nem Armor-t ivselek "Armor" varázslatokat:)tehát sima mágus ruhát hordok,csak felerösitem Stoneflesh-el vagy Ironflesh-el.Férre irtam a kérdésbe,férreérthetön inkább:)
2012. jún. 22. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:
vagy most férreértelmeztem a válaszod?o.O ha igen bocsi:D
2012. jún. 22. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mágusnak heavy armor feltétlenül, baromság. Mellesleg az one handed + varázslat az nem necromage, még csak mágus sem... Alteration meg nagyon hasznos, véd a fizikai támadásoktól, és késöbb a mágiától is (perk). Szerintem ha már ott van előtted egy hústorony, aki megvéd, és még armor spell is van rajtad, akkor nem nagyon kell restoration, max a +magic recovery miatt. Szóval a sorrend Conjuration, Destruction, Alteration, Restoration, szerintem.
2012. jún. 23. 16:21
 5/5 Cloofer ***** válasza:

hát heavy armor az eléggé jó ha az van

mármint a mágus ruhák, de a kesztyű meg a cipő heavy úgy jobb

2012. jún. 23. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!