The Sims 3 Miért van ez? (FONTOS! TÖBBI LENT! )
Figyelt kérdés
Ugyebár lehet leszedni a netről egyedi dolgokat, kocsik, tárgyak, simek, külső és egyéb na én most szedtem le pár gitárt és az a gond vele hogy nem úgy fogja meg mint egy gitárt hanem mint egy teniszütőt vagy kardot.. és álványostúl eggyüt játszik(?!) vele. ez miért van? Neten ahonnan szedtem ott pedig rendesen fogja a képeken. Miért van ez? PLS segítsetek! (és persze megy a felpontozás:))2012. jún. 22. 00:51
1/3 anonim válasza:
Rossz a kiegészítő! Töltsd le máshonnan! :)
2/3 A kérdező kommentje:
a játék kiegészítője vagy a letöltött ¨mod,¨?
2012. jún. 22. 01:25
3/3 anonim válasza:
A Mod! Nem tudom honnan töltötted le de ilyen kisebb hírnevű oldalakról nem érdemes letölteni mert ott általában hibásak az ilyen dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!