Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Warcraft-ban mi a...

A World of Warcraft-ban mi a Lich King sorsa?

Figyelt kérdés
Fordragon bebörtönözte a testébe, de maradt-e ereje, hatása a lichkirálynak? Ki tud-e szabadulni vagy irányítani?

#World of Warcraft #World of Warcraft: Wrath of the Lich King #WoW #world of warcraft wrath of the lichking
2012. jún. 21. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ugye a WoW-os történet szerint , meg kell ölnünk a WOTLK Kieg főboss-át , a Lich Kinget , más névem Prince Arthas Menethil-t(Röviditve:Arthas) és aki segitett a LK-ban Palladin NPC (Highlord Tirion Fordring) Fog lépni a Lich King helyébe, tehát ő lesz az új Lich King.

De igazábol elkéne olvasni a könyveket hogy pontosan mi történt , csak egyrész drága , másrészt meg 39 könyv elérhető jelenleg Blizzard store-n . [link]

2012. jún. 22. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:

+ még, hogy aki átveszi a helyét, az az apja...

valamennyit valószínűleg tudnak irányítani, hiszen az átvétel után az apja már nem balhézik...

2012. jún. 22. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:

elsőnek, nem tirion vette át tudtommal a trónt hanem valami spanja, a nevét nemtudom, de van egy kisebb kép róla:

[link]

2012. jún. 22. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Tuttommal Bolvar Fordragon (aki a Wrath-gate-nél elbukott,de életben maradt összeégve) vette át Tirion helyett a trónt.

Arra gondolok hogy a játékban vannak-e hatásai,a lich king raidok vannak e még?

2012. jún. 22. 17:30
 5/5 anonim válasza:

Wotlkban még egy raid van azon kívül, Ruby Sanctum.

Én sem vagyok teljes mértékben tisztába a történettel. Annyi száz, h miután leverjük lk-t a vidi mutatja mi történik, Bolivar veszi fel végleg a fejesét és lesz az új Lich King. Ez maximum arra jó, hogy a későbbi patchekben valahol felhasználják Bolit, ha éppen nem lesz jobb ötletük. Firelandsen pl, bár nem tudom hogy áll annak a tervezése. No meg, annyi 100, h Catába Northrend töltőképernyője Boli lesz:D Itt valahol énis kifújtam:]

2013. márc. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!