Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell telepíteni a sims...

Hogyan kell telepíteni a sims 3-at?

Figyelt kérdés
Letöltöttem uTorrenttel, és sok olyan könyves cucc van. Megnyitottam, és "nero burn.." valami ilyesmit írt. Rákattintottam, valami töltődött, aztán kidobta a CD-romot .. Miért? És hogyan kell elindítani? kérlek segítsetek.

2012. jún. 21. 20:49
 1/7 Lunala ***** válasza:

Azokat a könyves cuccokat nyisd meg WinRar-ral, majd katt arra, hogy kibontás(extract). Válaszd ki, hogy hova akarod kibontani, aztán Daemon Tools-al töltsd be a kibontott képfájlt (általában .bin vagy .iso formátumúak szoktak lenni). Ezek után már tudod is telepíteni rendesen, ahogy egy CDről/DvD-ről szokás. Ha telepítetted, már csak használd a CD-n lévő crack-et(általában Skidrow, Fairlight vagy Crack nevű mappában szokott lenni), úgy, hogy bemásolod őket a következő helyre: Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin

Ezek után már mennie kell :)

2012. jún. 21. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Daemon Tools-al hogyan kell betölteni?
2012. jún. 21. 21:14
 3/7 Lunala ***** válasza:
Ha telepítve van, akkor ott, ahol az órát is mutatja, ott az ikonok között van egy villám jelű ikon. Az a Daemon Tools jele. Katt rá, bejön egy olyan, hogy pl: [DT-0] (G:) --Üres-- Arra katt, majd keress rá a képfájlra, és nyisd meg vele.
2012. jún. 21. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
eljutootaam addig, hogy telepítettem a simset. Most meg nem indul el, mert valami olyasmit kér, hogy írjam újra a telepítőkódot, újra írom, s megint kéri.. Miért?
2012. jún. 22. 09:07
 5/7 A kérdező kommentje:
kerestem egy másik kódot. Most meg deactivated, ez mit jelent? nem a szó, a játékra nézve.. Ilyen EA cuccban írta ki...
2012. jún. 22. 09:09
 6/7 Lunala ***** válasza:
Azt sajnos nem tudom :/ Lehet, hogy túl sokszor írtál be rossz kódot. :/ Ha esetleg tudnál csinálni róla egy képet, és valahogy elküldeni, lehet többet tudnék mondani.
2012. jún. 22. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:
már mindegy.. Megharagudtam rá. Nem tudom hogyan lehetne helyrehozni :(.
2012. jún. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!