Szeretném kipróbálni a Minecraft nevű játékot? (Lent)
Nehéz megtanulni?
Feltétlen kell hozzá net?
Van valamilyen tutorial?
Ja és honnan tölthetem le ?
Kérdöjel muszály volt :| :D
Minden választ megköszönök,segítséget felpontozok,felesleges válaszokat le. Köszi!

Nem kell megtanulni.
Nem.
Van. youtube-pingvinharcos
hu.minecraft.net--ez magyar

(Kicsit bő lére eresztettem, de azért olvasd el! :P)
1. Hát azért kell hozzá valamennyi tudás, de csak annyi, amennyi a túléléshez is kell, ugyanis a játék célja, hogy a semmiből el kell kezdened a játékot, házat kell épíened, és túl kell élned az éhséget, és hogy éjszaka jönnek a szörnyek! :D
Vannak benne áramkörök (egy különleges anyagból lehet őket építeni: vöröskőből/redstone-ból), amikhez persze kell bőven tudás, és ha abban jó vagy, mindenki tisztelni fog! :D
2.Singleplayerhez nyilvánvalóan nem kell net, de van Multiplayer verziója, amit igazán érdemes kipróbálni, ugyanis együtt túlélni a legviccesebb. :D
3. Tutorialok tömkelege van a Youtube-on, a fél Youtube azzal van tele, hogy "Hogyan éljük túl az első éjaszakát Minecraftban?", azok közül érdemes megnézni egyet. (Keresőbe beírod: minecraft túlélés/minecraft első éjszaka/stb.)
Egy pár csatorna, amit talán érdemes követned:
www.youtube.com/pingvinharcos (magyar)
www.youtube.com/captainsparklez (a legjobb amerikai)
www.youtube.com/antvenom (amerikai, az én kedvencem :P)
www.youtube.com/yogscast (a legjobb angol)
4. Bárhonnan letöltheted, ami torrent oldal, csak figyelj arra, hogy:
- a legújabb verziót töltsd le (Minecraft 1.2.5, NEM Beta és NEM Alpha, mert azok RÉÉÉÉGI verziók!)
- CRACKED verziót töltsd le, mert ha az igazit töltöd le, ahhoz meg kell venni a játékot. (20 Euró) (Anélkül csak a Cracked verzióval tudsz játszani, és csak TÖRTszerverekre tidsz fellépni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!