Valaki leírná nekem a Portal, Portal 2 Teljes történetét?
Nem tudom, hogy biztosan így van, de elmondom, hogy én mit tudok.
Egyszer volt, hol nem volt, (nem tudom hol) volt egyszer egy labor.Ez a labor az Aperture science laborja ami különböző fegyverek, építmények stb. márkája.Ennek a labornak Cave Jonson volt a főnőke.Volt egy titkárnője Caroline, akit feleségül vett (ejnye).Született egy gyermekük Chell.Mielőtt Jonson meghalt, azt mondta, hogy utána Caroline vezesse az Aperture science-t.Miután meghalt Caroline-t megölték, hogy az agya információit egy mesterséges inteligenciába tegyék.Ezt úgy nevezték el, hogy GLaDOS (már elfelejtettem mien okból)de csak a tudat alattiában van benne, hogy ő Caroline.Egyik nap volt a
,,hozd el a gyerekedet a munka helyedre'' nap ahova Chell is elment.
Ezen a napon kapcsolták be GLaDOS-t.De mivel túl gonosz (hideg) volt ezért mérges gázzal megölt mindenkit, de Chell túlélte.Végül felébred egy szobában és csinálja a teszteket és felrobbantja GLaDOS-t.Ienkor jön a képbe Wheatley (mag) akinek az a feladata, hogy vissza építse a labort.A többire rá jössz ha játszol a Portal 2-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!