Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresett már valaki pénz a...

Keresett már valaki pénz a Diablo III-mal?

Figyelt kérdés
Mert anyám nem hiszi el hogy már keresett valaki valaha is pénzt vele ezért nem vehetem meg :(
2012. jún. 18. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A Blizzard elég sokat keresett már vele.
2012. jún. 18. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
a d3 nevetsegesen draga, ha valamit el is tudsz adni nem hozod vissza az arat
2012. jún. 18. 13:41
 3/6 A kérdező kommentje:
öö de elég szép pénzt lehet vele keresni mert a haverom megnézte és egy cuccost 200 EU és az elég nagy pénz és még nem is olyan jó cuccos és nem csak ez az egy van ilyen
2012. jún. 18. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor most még1X magyarul, ha kérhetem...
2012. jún. 18. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
RMAH-ban majd lehet, de tudtomal még európában nem nyitották meg.
2012. jún. 18. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

RMAH-ban lehet pént szerezni. Persze ha olyat tudsz felkínálni amiért valaki más hajlandó pénzt kiadni. Lehet bármit kirakni 100-250 euróért, ha nem ér kb semmit. Pár játékos nagy lelkesen mindent bepakol amire nincs is kereslet :D

Az eladott itemek árát két helyre kérheted (minden aukció indításánál beálílthatod hova menjen):

- battle net számla: nem lehet átutaltatni saját bankszámlára. Csak a blizzard storeban használható vagy az RMAH-ban (gondolom blizz játékokat vagy diablo 3 itemeket vehetsz belőle).

- Paypal számlára küldik a pénzt. Erről átutaltathatod a bankszámládra a pénzt, viszoont ezekre a tranzakciókra a blizz külön díjat számol el. (az alap 1 euron felül ami mindegyikről levonódik azt hiszem a paypalos még 15%-ot "adózik").

Nekem van már 5 euróm a bnet számlámon. Még 40-50 és meglesz a Starcraft HotS-ra való :)

2012. jún. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!