Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Születtek már a Sims3-ba...

Születtek már a Sims3-ba fiú-lány ikreitek?

Figyelt kérdés
A Sims2-be mindig fiú-lány ikreim voltak, 5-6 évig biztosan játszottam a Sims2-vel, de egyetlen egyszer lett fiú-fiú. A Sims3-ban meg mindig azonos nemű gyerekek jönnek össze.
2012. jún. 17. 18:00
 1/3 Lunala ***** válasza:
Nekem volt már olyan, sőt egyszer voltak 3-as ikreim is 2 lánnyal és 1 fiúval. Próbálj meg a várandós simeddel(akiről biztosra tudod, hogy ikrei lesznek) 1 almát és 1 dinnyét etetni, hátha attól megnő az esélye, hogy különböző nemű ikrek születnek.
2012. jún. 17. 18:07
 2/3 szederkebabyy válasza:
én azt tudom tanácsolni, hogy se almát se dinnyét ne etess egy icipicit se a csajjal mert nekem így vált be már többször is a külömböző ikrek . 3-as ikreim meg még nem is voltak sajnos :( arra nem tudsz valami módszert ???
2012. jún. 18. 17:24
 3/3 Lunala ***** válasza:
Csak vetesd meg az egyik simeddel a "Termékenységi kezelés" életre szóló jutalmat. Ha mindkét simeddel megveteted, nagyobb az esélye, sőt, ha van hely a családban, mindig ikreid születnek, akár 3-as vagy 4-es ikreid is.
2012. jún. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!