Létezik olyan MMORPG játék, ami a napjainkban játszódik?
a gta 4 mióta MMORPG ti sügérek? Tudjátok egyáltalán mi az az MMORPG?Massive online multiplayer role playing game,tehát kizárólag neten játszható rpg.
Én nem ismerek olyan MMORPG-t ami a mai korban játszódna.A Legtöbb MMORPG fantasy,és ha találsz,az jövőbeli.
Kérdezőnek:
Én nem tudok róla!De a gugli segített, és voálá, itt egy nevecske:
All Points Bulletin :))
Előző hozzászóló:
Hát nem mindegy... ennyi erővel need for speed inkább mmorpg, mert fejlesztheted autódat, és olnine játszhatsz vele...
pontosan.És időközben eszembe jutott egy: ijji gunz.keress rá google-n.
(Ha itt tartunk a cod 4 is lehet mmorpg,van rajta internetes játék,fegyók moddolása,perkek :P)
eRepublik. Én is játszom, a világot "szimulálja" a játék. Megvannak a Föld országai, saját vezetőkkel (akár te is lehetsz Magyarország vagy az USA miniszterelnöke), médiával, cégekkel (én is vezetek egyet), háborúkkal. Magyarország most épp a játék legnagyobb hatalma, miután legyőztük a románokat, akik pár hónappal ezelőtt szinte egész Magyarországot uralták. Tőlünk retteg a világ :D Most épp kormányváltás volt, és belefogott az állam Kanada meghódításába :D Miután felszabadítottuk Németországot a svéd és lengyel uralomtól. Érdekes egy világ mindenesetre :D
Ha kell meghívó írj privátot. Lehet anélkül is regisztrálni, de így az államnak is több vagyona lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!