A Mafia 2 igényel annyit egy géptől, mint a GTA 4? Sziasztok!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
GTA-val már játszottam(1,2,3) de mivel sajnos a 4 nem fut a gépemen,gondolkoztam,hogy esetlegesen letölteném a mafia-t
Ebből az 1 gagyinak néz ki szóval az lenne a kérdésem,hogy ha a GTA 4 akadozik a gépemen(lagalábbis elég lassú) akkor a Mafia 2 se fut rajta?:/
Ha nagyon nem fut a 2 akkor lehet rászánom magam az 1-re...de pontosan mi a lényege a mafianak? olyan mint a gta? mármint lehet benne mászkálgatni?shoppok,különböző helyek vannak benne?vagy csak történet szerűen megy a dolog?
köszi a válaszokat előre is ^^
2012. jún. 17. 12:11
1/3 A kérdező kommentje:
háát..igen.a címbe nem akartam beleírni,hogy sziasztok..de nekem sikerült vlhogy..xD
2012. jún. 17. 12:24
2/3 anonim válasza:
Ha GTA IV akadozik rajta akkor a mafia 2-is fog.
Mivel úgy is akadozni fog, ezért nem írom be miket lehet csinálni a mafiában, mivel haszontalan dolog lenne, és nincs kedvem rá pazarolni az időmet.
3/3 A kérdező kommentje:
mondtam,hogy akkor a mafia első részét tölteném le ha akadozik a 2...de azért kösz a kommentet,még akkor is ha semmi haszna nem volt számomra x)
2012. jún. 17. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!