Sims 3 kiegészítők nem működnek! Letöltöttem Sims 3 alapjátékot és a házi kedvencek kiegészítőt mindkettő megy. De letöltöttem "a világ körül", a "luxuslakás cuccok" kiegészítőket, a telepítés sikerült de a futtatásuk nem. Miért?
Egy weboldalról töltöttem le mindet.
(thepiratebay)
azért mert a 2 kieg. különböző patchet igényel, ezért nem kompatibilis a 2 kiegészítő egymással.
Ami kompatibilis egymással (legalábbis amiről én tudok) az a Leszáll az éj, és a vár a színpad. Amúgy meg a világ körül egy nagy kalap sz.ar úgyhogy ne húzd a szádat amiért nem megy.
És azt csinálta, hogy fent volt az alapjáték, a házikedvencek és a leszáll az éj kiegészítő. A két kieg. nemműködött. Letöröltem a leszáll az éj kieg.-et és mostmár az alapjáték és a házikdevencek kieg. is működik.
Ez miért van? Valaki tudja rá a megoldást hogy mind a három (alapjáték + a két kieg.) működjön, ne habozzon a válasszal!!
Szia! Van egy biztosan működő Crack, ami minden problémádat megoldja.
Itt tudod letölteni: [link] majd katt a hatalmas "CLICK HERE TO DOWNLOAD THE FIX! (PC)" feliratra.
Nyisd meg WinRar-ral és a benne található Crack mappában lévő két fájlt tedd ide: "Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin" (Igen, az alapjáték mappájába.)
Felajánlja, hogy van már 2 olyan nevű fájl, de csak okézd le, hogy cserélje ki.
Elméletileg utána már simán mennie kell minden kiegészítőnek :)
Remélem segítettem! ^^
Köszönöm a választ "aJelentéktelenEmber"-nek és "Lunala"-nak
"Lunala": kipróbálom. Nagyon remélem ez megoldja a problémát.
Nem indul el. Vagyis nem az indul el. Hanem a házikedvencek kieg. De miért?
Nem lehet az a baj, hogy az alapjáték és a kieg.-ek nem ugyanarra a meghajtóra vannak telepítve??
A Sims3 Launcherbe (Indítópanel) rá kell valamire kattintani, hogy A Világ Körül kieg. induljon el??
HELP! HELP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!