7 vagy 8 állatostól mindenestől, de szerintem annyit ne tegyél be, mert nagyon nehéz a játék, egyfolytában csak etetni-altatni gondozni kell
2012. jún. 16. 15:08
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! Én a nagy családot szeretem, úgy sokkal érdekesebb a játék, de kinek hogy.
2012. jún. 16. 17:53
3/9 anonim válasza:
10 fő. Mármint 8 sim és 2 állat, vagy 2 sim és 6 állat.(Állatból maximum 6 lehet.) De lehet 4 sim és 6 állat vagy 6 sim és 4 állat. De erre ma már jó hack-ek vannak, lehet bővíteni. Pl. itt: [link]
2012. jún. 17. 08:48
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És ezzel a hack- kel mennyit bővül a családom létszáma?
2012. jún. 17. 18:05
5/9 anonim válasza:
Én voltam az utolsó:
Hát linket nem tudok adni, de ModTheSims-re ( [link] a keresőbe (Search) beírhatod a "langer household" kifejezést, de elképzelhető, hogy csak Sims 2-es hack lesz rá.(Gondolom megismered a Sims 3 és a Sims 2 logóját, eleve grafika alapján). Google-ba is beírhatod csak írd mellé, hogy "Sims 3", így biztos lesz találat. Vagy próbálkozhatsz a "8-nál több sim Sims3" kulcsszóval. Nem árt az angol tudás, de a Google fordító illetve ez is jól fordít: [link] ;)
2012. jún. 17. 21:49
6/9 A kérdező kommentje:
A Sims 2-vel nem szerettem játszani, csak az állatok miatt, de mióta a sims 3-nak is van állatos kiegészítője azóta rá vagyok kattanva teljesen, mivel imádom az állatokat! :)
És azt is említettem már, hogy a nagycsaládot szeretem! :D
De azért nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2012. jún. 17. 23:22
7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap olvastam a mysims.hu-n, hogy ha 1 simed van, akkor is csak 6 állata lehet... de miért? :O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!