Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen?

Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen az oldalam?

Link: [link]

2012. jún. 15. 21:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
66%

Liló, a te oldalad is nagyon jó!

Csak így tovább! ;)

2012. jún. 16. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de én is negatív véleményező vagyok. És igenis, figyelembe kell venni a negatív kritikákat is, mert abból épít az ember.

A név az neked jutott eszedbe? Mert egy ugyan ilyen, már szép teljesítményű angol oldal is létezik. Ha pedig igényes oldalt akarsz, -amit később, akár maga az EA is támogatna- fel kell hagyni az illegális letöltésekkel. Bocsánat, hogy ezt mondom, de: Mivel létezik a My Sims.hu az emberek inkább arra klikkelnek, hisz ma már a Sims 3 is nagyon népszerű illetve sokkal több a tartalom.

De, hogy egy kis építőbb kritika is legyen: A desing-t érdemes lenne lecserélni, a GYIK menünek állandó nevet választani(most FAQ vagy GYIK, erre céloztam), több bejegyzés és nagyon sok friss hír! Ajánlott, hogy angolul, németül beszélj! Általában angol oldalakon (SimsVIP pl.) előbb vannak dolgok. Ha pedig a My Sims-ről írnál hírt tedd ki a forrás, mert rossz vége lehet! Nem nagyon értek a Uzoc-hoz, de ezt a fekete háttért nem lehetne lecserélni? Ha később is kíváncsi leszel a véleményemre, írj nyugodtan. Remélem nem bántottalak meg nagyon! :) És persze remélem hasznos volt a kritikám. ;)

2012. jún. 17. 08:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Kössz a tippet megfogadom
2012. jún. 17. 10:25
 14/18 LunaLovegood ***** válasza:

Figyelj,jelentkeztem a szépségversenyre,és azt írtam hogy sims 2-vel jelentkezek de nem indul a sims 2, ezért sims 3-mal készítem a simem.Az adatok ugyanazok,meg minden csak sims 3-as nem sims 2-es. ja és azért ide írok mert ezen a gépen valamiért nem tölt be az oldid.Remélem nem gond!!!!

És a nevem az oldidon is LunaLovegood!!!!:)

2012. jún. 18. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:

nem jön be

ezt írja:

A HONLAP NEM TALÁLHATÓ

A(z) "simscommunity.ucoz.hu" honlap nincs regisztrálva a uCoz rendszerben

2012. jún. 19. 13:36
 16/18 A kérdező kommentje:

tudom miért mert eltöröltem a weblapomat már másikat csinálok mert sokan mondták, hogy van ilyen angol oldal az új oldalam linkje: [link]

(még nincs rajta tartalom de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

2012. jún. 19. 14:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kinézetre egész jó, de tartalmilag még gyenge.
2012. jún. 20. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem kell negatív vélemény, az is segíthet a kérdezőnek. De ez a 7-es válasz most totál kiborított. Ember, nem akarok programozó lenni, én ezt csak hobbiból csinálom. Amúgy meg miért kéne 10 évesnek lennem ehhez? Ismerek 17 évest, sőt 19-est is. -_- A sárga dizivel viszont igazad van, az borzalmas lett. XD Viszont ez a haszontalan oldalas elmélet olyan, mint Facebookon az idézetes oldalak. Semmi értelme nincs, csak szórakozás. Ha ők csinálják, akkor mi miért ne? Viszont a dizihez sohasem értettem, fikázd ahogy akarod. Remélem örömed leled benne. :)
2012. nov. 16. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!