Hogyan játszhatnék az Arma II DayZ modjával?
Figyelt kérdés
spanommal kitaláltuk h jó lenne játszani, de kell hozzá az alap játék, vagy ez így egybe van? Egy kis útmutató sokat segítene:D2012. jún. 15. 14:03
1/7 anonim válasza:
a DayZ egy mod, tehát kell hozzá az alapjáték. Most valószínűleg hiába mondom, de 990 Ft-ért lehet kapni az alapjátékot, ami szerintem marhára megéri, így hivatalos DayZ szerverekre is lehetne menni, én nagyon gondolkozom rajta, csak hát még sosem rendeltem netről és kicsit ódzkodom....
2/7 anonim válasza:
Utánanéztem, kell hozzá az alapjáték + egy kieg. Ennek a kettőnek a neve együtt Combined Operations. Beloadról le lehet tölteni egyben.
3/7 A kérdező kommentje:
igen, igen, beloadon regelve is vagyok, leszedtem egyben, csakhogy a játék amit mellékeltek hozzá egy nagy kalap szar, kerestem külön is de csak ugyan az van mindenhol...
2012. jún. 17. 09:53
4/7 anonim válasza:
Nekem teljesen jól működik, csak kb 1,5 óra volt míg rendesen telepítette. Hagyjad, hogy az a DOS-os ablak is végig menjen. Készíts be egy jó könyvet aztán hajrá :D Éjjel kettőkor végeztem és nekem működött, mondjuk szeróra nem igazán tudtam menni, mert folyton ledobtak egyből, de saját szerómra fel tudtam menni, meg gondolom akinek ez a játék verzió van letöltve annak is menne.
5/7 A kérdező kommentje:
Megvan az alapjáték eredetibe de mikor le akarom patchelni akkor azt írja ,h rossz a cd key... leszedtem a combined operationsot is a netről ,de azzal az volt a baj, hogy 5 perc volt mire a daemon felismerte és mire feltettem nem indult el...
2012. jún. 18. 21:22
6/7 anonim válasza:
Keress google-n vagy youtube-n.(főleg utóbbit tudnám ajánlani)Ha tudsz angolul,akkor nem lesz nehéz dolgod.
Jóéjt
7/7 anonim válasza:
Hali!Csak azt szeretném kérdezni,hogy játszani tudjak DayZ modba kell az eredeti játék vagy jó a letöltött is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!