Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A klánháborúban mi a dolga...

A klánháborúban mi a dolga egy fórummoderátornak?

Figyelt kérdés

Egy klánba vagyok és ott engem raktam fórum moderátornak, de a jogoknál minden jogot megkaptam (kivéve az alapítóit)

Na és ilyenkor mi lenne a dolgom? Elmagyaráznátok nekem.

2012. jún. 14. 00:23
 1/2 anonim ***** válasza:

A moderátor felügyeli a több felhasználót, és a szabályzatot betartatja velük. Mivel a joga megvan, ezért mások hozzászólásait képes szerkeszteni vagy eltávolítani. A szabályzatot ezért kívülről kell tudnod, és objektíven kell eljárnod az összes esetben. Moderátorként pedig duplán figyelned kell a viselkedésedre, mert sokan a staff viselkedése alapján ítélik meg az egész oldal színvonalát.

Általában az a szokás, hogy megfelelő embert a megfelelő helyre tesznek, úgyhogy ha te úgy lettél moderátor, hogy még azt sem tudod mit csinál, azzal nem járt túl jól az oldal (mert ha mondjuk cselekedni kell és nem tudod hogy mit kellene csinálni, akkor csak hátrány a jelenlétet). Mivel jóhiszeműség is létezik a világon, neked csak bele kell tanulni a szerepbe, és bizonyítani hogy megállod a helyed.

2012. jún. 14. 00:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem és köszi.
2012. jún. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!