Hogy/hol találom meg a saját IP-címemet amivel minecraft szervert tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Neten sok oldalt találtam ahol kiírja az ip-met de valamiért a minecraft nem engedi hogy azzal az ip-vel futtassam :S (Bukkit server) csak hamachis ip-vel jó :(
Valaki tudna mondani vmit?
Am ha érdekel a szerver:
Hama hálók: LoneWolfCraft pw 123
LoneWolfCraft1 pw 123
LoneWolfCraft2 pw 123
A legtöbb üres, és a szerver is de van bent sok jó plugin :D engem pRoli néven találtok meg
Lécci segítsetek mi baja lehet a szervernek az ip-mmel :S
(32 bites javám van és win7-m és a portot is beírtam)
2012. jún. 13. 22:55
1/5 Lewy crafterpro válasza:
a szerver ipjét eltudnád küldeni?:)am ez azért van mert routered van.uj portot kell a routeren létrehozni
2/5 A kérdező kommentje:
Oks csak ha én azt tudnám hogy kell :Dxd am ip: 5.157.229.206
2012. jún. 15. 10:39
3/5 anonim válasza:
A hamachi neved nem létezik semelyik.de szeretnék csatlakozni a szerverethez.
4/5 anonim válasza:
Ja és ha megengeded akor itt a citromail-om:csingiling2@citromail.hu azé ez mert nemtudják majd feltörni.
5/5 A kérdező kommentje:
bocsi, a szerverhez új hama hálókat csináltam
LoneCraft02
LoneCraft03
pw: 123
a 01 már teli van
2012. júl. 20. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!