Mi a véleményetek a devil may cry 5-ről?
Az úgynevezett "fanokban" elég nagyot csalódtam, elég csak megnézni egy youtube videó kedveltségi rátáját. :S Úgy tűnik ma már mindenki azt várja, hogy egy kiadó (példának okáért Capcom, mert a Resident Evil-nél is ez megy) az ő kis seggüket nyalva azt csinálja, amit ők akarnak, még akkor is, ha azt már százötvenháromezerszer ellőtték előtte.
"Jaj csináljanak olyat mint az első Resident Evil részek" - már kész vannak.
"Jaj hova lett az ősz hajú, király Dante" - az előző négy részben.
Félnek az újítástól, pedig szerintem a DMC és a RE6 is konkrétan oda fognak ba..ni. Néztem gameplay-eket mindkét játékból, és nem találtam bennük kifogásolnivalót. Lehet túlságosan sztori orientált vagyok, de érdekel, mi történik a RE csapattal, vagy hogy ez az új Dante, most egy másik univerzum szülötte, vagy mi a fene is egyáltalán. Lehet kicsit colos, és soványka, de ugyanolyan rohadtul menő, ugyanazok a jellegzetességei, és még az ősz haj is megmaradt részben. Ezért csalódtam a "fanokban", mert egy séró miatt akadnak ki.
Összefoglalva, szerintem király játék lesz. A környezet ütősen néz ki, lesz mivel játszani - remélem még hosszabban, mint az előző részekkel -, és kész. Lesz új DMC, és ez király. Ha kijött és szar, majd húzhatom a számat, a többivel együtt. Nem iszok előre a démonbőrre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!