A Need For Speed jó játék?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:21
1/10 anonim válasza:
az egyetlen játék amitől nem megyek a falnak, sőt órákig tudok vele játszani... :P
19/L
2/10 anonim válasza:
Igen, jó játék. Bár egy idő után unalmassá válik.
24/L
3/10 anonim válasza:
Mármint melyik NFS játék?
Rengeteg van és sajna nem üti meg mind a színvonalat...
4/10 anonim válasza:
attól függ méket veszed.pl a most wanted nagyon jó meg a undercover is de a pro street nagyon sz@rt
5/10 anonim válasza:
Kedvenceim:
NFS Hot Pursuit 1-2.
NFS High Stakes
NFS Underground 1-2.
-
A ProStreet valóban egy összecsapott,csalódást keltő produktum.Messzire elkerülni!
6/10 anonim válasza:
Nagyon jó, én a Most wanted-et a carbont és az underground 2-t immádom :D
7/10 anonim válasza:
Szerintem az összes nfs jó, főleg az undergrund 2 a többivel még nem játszottam csak a hot pursuit 2-vel.
8/10 anonim válasza:
Attól függ nekem a Need For Speed Underground van meg az nagyon király!!!!:)
9/10 anonim válasza:
sztem az összes jó kihez melyik illik
én személy szerint a legújabbakal már nem tudok játszani nagy gépigény miatt de a carbon sztem naon faxa
de ez változó kinek melyik tetszik
10/10 anonim válasza:
Szerintem tuti jó. Írom ezt 25 évesen.Már réges régóta nem kötnek le a gamek,de az autós cuccokkal manapság is szivesen elvagyok egy kicsit, és azokban messze a Need For széria a legjobb,de van versenytársa is pár,ami azért jócskán odavereget neki. Most wanted / Undercover jelenleg a kedvecem. Az utóbbik unalmas témájúak, a legújabbat viszont türelmetlenül várom,mert nagyon jónak igérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!