Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudok lego alkatrészeket...

Hol tudok lego alkatrészeket venni?

Figyelt kérdés

Néhány régi hiányos készletem hiányzó elemeit szeretném megvásárolni, tehát konrétan meghatározott alkatrészekre lenne szükségem, nem pedig ömlesztett lego-ra.

Hol tudok ilyet venni ?

2012. jún. 10. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Pl. itt:

[link]

2012. jún. 10. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Online tudsz bizonyos alkatrészeket venni a LEGO cégtől: [link]

Van egy vaterához/ebayhez hasonló, kifejezetten lego-alkatrészekre specializálódott oldal, ahol vannak magyar eladók is: [link] (ha segítség kell, írj privit nyugodtan).

Offline Budapesten a Keleti Károly utcában lévő Kockajáték boltban tudsz alkatrészeket venni, elég nagy kínálata van. Érdemes lehet megnézni esetleg a Kockabirodalom nevű boltot is, bár nekik viszonylag kevés fajta kockájuk van, ha jól tudom. Szegeden is van egy használtlegós bolt, ha érdekel, elő tudom ásni a címét.

Érdemes lehet vaterán és zsibvásáron nézelődni, szoktak külön is alkatrészek fenn lenni. (Marha drágán általában, de ha egy alkatrész hiányzik egy készlet befejzéséhez, akkor sok mindenre hajlandó az ember.)

2012. jún. 19. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!