Beybladefan kérdése:
Milyen Beyblade-t vegyek melyiket érdemes meg venni?
Figyelt kérdés
Melyik jó támadó és kitartó bey??2012. jún. 10. 19:53
1/12 anonim válasza:
te elhiszed hogy van külömbség
jó persze a gagyi meg a jó minőségű közt van külömbség
meg amúgy is ha kiírod ide a kérdésed akkor nem lehetsz olyan fiatal de ha meg nyolc év fölött vagy akkor meg mé játszol beybladdel
mert sztem a beyblade-el nyolc év fölött nyátszani elég gáz
2/12 A kérdező kommentje:
Figyelj nem csak én vagyok beyfan és amúgy is nem gáz ha 10év fölött van beybladed mert a nagyok is játszanak vele! vagy csak gyűjtik !
2012. jún. 10. 20:08
3/12 anonim válasza:
Mindenki azzal játszik,köti le magát,ami érdekli.
ÉN régebben rühelltem az animéket,most nagyon szeretem őket,pedig 15 vagyok!
(Durván egy éve szeretem őket,és rengeteg olyan van,amelyik milliószor jobb,mint egy nagy költségvetésű film.
Pl.: Death Note,Higurashi no Naku Koro Ni,stb.)
Amúgy szerintem nincs nagy különbség köztük,max. annyi,hogy vannak jobb minőségűek,és gyengébbek.
Gondolom árban látod a különbséget.
4/12 botondszigyarto válasza:
szerintem nezd meg a tamadoereet es a kitartasat meg a vedelmet ja es nekem is vannak beybladejeim pedig 11 vagyok nekem van leonem l dragom es aquario
5/12 anonim válasza:
Legérdemesebb megvenni ezeket: Earth Eagle, Shark, Aquario, és Bikát. Akik a mesébe nagy sztárok pegazus meg hoogy is hívják azt a sárkányt: ja igen! l drago, na azok a legsz*rabbak.
6/12 kriszti6629 válasza:
Nekem van Cosmic pegazusom és tényleg nem pörög sokáig, de arénában nagyon jól támad és szerintem elég erős, és lehet vele üzemmódot váltani.
8/12 anonim válasza:
#5 te nem vagy normális, meg a Pegazus tényleg nem a legjobb irl de az l dragok (főleg a meteo) az egyik legjobbak
10/12 anonim válasza:
9-es, És 2021-ben? :D Én még mindig nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!