League of Legendsbe melyik vegyem meg?
Figyelt kérdés
4 karakter tetszik, már mind a 4et kipróbáltam, de most csak egyre lenne pénzem. Szerintetek melyiket vegyem meg? Brand, KogMaw, Hecarim vagy Wukong?:DD2012. jún. 10. 11:55
2/8 anonim válasza:
nekem ezek kozul wukong jon be legjobban
3/8 A kérdező kommentje:
Már brandet megvettem:D később megveszem a többit is:)) Nekem mindegyik nagyon tetszik:D
2012. jún. 10. 16:39
4/8 anonim válasza:
Másodiknak vedd meg KogMaw-ot az mindig felbssza az agyam.UTÁNA MEG VEDD MEG SORAKÁT!
5/8 A kérdező kommentje:
Másodiknak én is kogmawot gondoltam:D de majd kiderül még mit veszek addig:) főleg ha meg tetszik addig még vmelyik champ..
2012. jún. 11. 20:19
7/8 anonim válasza:
A véleményem:
Ha miden szeretnél jó lenni, akkor brand.
Ha bot-on szeretnél, akkor kog-maw.
Ha jungelezni Hecarim.
Ha topozni akkor wukong.
Ha nem tudsz dönteni, akkor wukongot ajnálom, azzal könnyű megtanúlni játszani, sokat lehet belőlle tanulni és könnyű vele ölni, miközben ő offtank. (már ha arra gyúrod, másra nem is érdemes)
8/8 Son válasza:
ezek közül brand. a többit személy szerint nem szeretem.. KogMaw-al nem játszottam, néha látom csak, ha ellenem van igazából csak idegesít de lazán szétkapom. Wukong-al jól lehet menekülni, de őszíntén mást nem :D Hecarim... nemtom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!