Counter Strike 1.6 -ba tunátok mondani speed hackot?
Nehogy beírd azt amit az az előző 2 hülye belinkeltél...-.-"
Egyfolytában meghalsz
itt van minden FPS-hez hack:
Jó mészárlást ;)
xD
A játékban is ilyeneket fogsz hallgatni,kedves kérdező,csak ott beordítják...
Amúgy meg ha cheater van bármilyen szerveren én lemegyek,nem fogom őt azzal megtisztelni,hogy ott maradok hogy leölögessen. Ahol cheater van az sz*r szeró,mert nem tudják kirakni
Én nem beszélek mikrofonba(így nem is kiabálok), pedig már régen elmúltam 16, de hasonló stílusban elküldöm a búsba. Szülőzést kivéve, minden féle földi jót kap, ami a klaviatúrámból kifér, csak az a baj az ilyenekkel, hogy még olvasni nem tudnak, ha mégis, akkor értelmezni.
Mert az ilyeneknek életük sincs. Iskolába is csak szeptember elsején lehet őket látni, meg talán beiratkozásnál, akkor lejelentkeznek, hogy meg kapják a segélyt, utána se hírük se hamvuk. Hazamennek, elé ülnek a kukázott gépüknek, elindítják a letöltött játékot,(természetesen a csíttel együtt) előveszik a kis faszukat és verik rá. Nekik ez az élvezet. Hogy míg más feljár, munka meg suli után 1-2 órára játszani, ők azt elrontsák, ez az életcéljuk. Nem baj, engem az nyugtat, hogy az ilyenekből az életben se lesz semmi.
Csaljatok még. Szép napot.
1.Bemész a boltba és dobozosan megveszed
2.Steam-en keresztül
És állítólag ha hack-el mész fel majd szerverre,akkor az admin havonta fizet 1000Ft-ot,attól függ milyen mértékben darálod az ellent!
Sok szerencsét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!