Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6 -ba tunátok...

Counter Strike 1.6 -ba tunátok mondani speed hackot?

Figyelt kérdés
linket agyatok, és létszi ne írjatok olyat hogy ne csittelj meg ilyenek előre is kőszi

2012. jún. 9. 08:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

Nehogy beírd azt amit az az előző 2 hülye belinkeltél...-.-"

Egyfolytában meghalsz

itt van minden FPS-hez hack:

[link]

Jó mészárlást ;)

2012. jún. 15. 13:57
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Még mi vagyunk a hülyék? Te nyomorult zsugorodott agyú, senkiházi, juhbaszó, anyátlan, ótvaros csíter!
2012. jún. 15. 15:09
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
Ja te mit képzelsz magadról gec.i? Gondolom te is olyan csiter vagy mint aki ezt a kérdést feltette -_-" Nagyon jó úgy játszani hogy csalnak körülöttünk... Hát gratulálok... -_-"
2012. jún. 15. 18:14
 14/28 anonim ***** válasza:

xD

A játékban is ilyeneket fogsz hallgatni,kedves kérdező,csak ott beordítják...

Amúgy meg ha cheater van bármilyen szerveren én lemegyek,nem fogom őt azzal megtisztelni,hogy ott maradok hogy leölögessen. Ahol cheater van az sz*r szeró,mert nem tudják kirakni

2012. jún. 15. 19:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélek mikrofonba(így nem is kiabálok), pedig már régen elmúltam 16, de hasonló stílusban elküldöm a búsba. Szülőzést kivéve, minden féle földi jót kap, ami a klaviatúrámból kifér, csak az a baj az ilyenekkel, hogy még olvasni nem tudnak, ha mégis, akkor értelmezni.

Mert az ilyeneknek életük sincs. Iskolába is csak szeptember elsején lehet őket látni, meg talán beiratkozásnál, akkor lejelentkeznek, hogy meg kapják a segélyt, utána se hírük se hamvuk. Hazamennek, elé ülnek a kukázott gépüknek, elindítják a letöltött játékot,(természetesen a csíttel együtt) előveszik a kis faszukat és verik rá. Nekik ez az élvezet. Hogy míg más feljár, munka meg suli után 1-2 órára játszani, ők azt elrontsák, ez az életcéljuk. Nem baj, engem az nyugtat, hogy az ilyenekből az életben se lesz semmi.

Csaljatok még. Szép napot.

2012. jún. 15. 19:26
 16/28 A kérdező kommentje:
nyugi nem irom be kőszia linket tudom mi lesz tőle meghalok ha megnyomo a w betüt kősza linket neked is jo mészárlásst
2012. jún. 16. 17:43
 17/28 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki linkelte az mpcheat.eu-t...Amúgy én nem csalok csak haverom mutatta azt az oldalt,és bizonyára kisebbségi vagy ha még írni sem tudsz. Úgyhogy igazam van az előttem válaszolónak
2012. jún. 16. 19:25
 18/28 anonim ***** válasza:
Vedd meg a játékot, és menj eredeti szerverre blue val, garantálom jól jársz vele.
2012. jún. 24. 12:45
 19/28 A kérdező kommentje:
hol lehett meg veni a játékot egészt és az ugyan ay minta sima ?
2012. jún. 24. 18:15
 20/28 anonim ***** válasza:

1.Bemész a boltba és dobozosan megveszed

2.Steam-en keresztül

És állítólag ha hack-el mész fel majd szerverre,akkor az admin havonta fizet 1000Ft-ot,attól függ milyen mértékben darálod az ellent!

Sok szerencsét ;)

2012. jún. 25. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!