Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks játékban a...

A World of Tanks játékban a KV1-el vagy a KV2-el éri meg pénzt farmolni?

Figyelt kérdés

KV1-nek a pénz fogyasztására gondolok PL:halál után javítás + lőszer és egy átlagos battle bevétel

KV2-nél úgyszintén

és kérlek csak RUSSKI tankot mondjatok

#World of Tanks #worl of tank pénz farmolás
2012. jún. 8. 09:19
 1/6 anonim válasza:
nekem már nincs meg egyik sem, de úgy tudom hogy a kv-1 fenntartása és lőszere sokkal olcsóbb mint a kv-2-é, sőt a kv-2 tier6-tól tier10-ig dobja játékba, a kv-1-et tier5-től tier8-ig összegzésül a kv-1 szerintem a jobb pénzfarmoló (a pzIV szerintem a legjobb):)
2012. jún. 9. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jún. 10. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
KV-2 sztem nagyon legyengült legalábbis úgy, hogy nagyobbak közé pakol. KV-1 is legyengült bár a saját kategóriájában még elég jó, de feljebb már nem úgy állja meg a helyét ahogy rég. Ezért is adtam el. KV-1 sztem jobb pénzkereső, de a Pz-IV-re voksolok én is.
2012. jún. 13. 08:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy legyengült mert balance-ot kellett csinálni, hogy a németekkel is menjen valaki, meg régen a KV erősebb volt sokkal a többi tanknál a saját szintén belül. PL.:mortal löveg és a 14000 res löveg
2012. jún. 13. 12:38
 5/6 Sonor23 válasza:
kv-1-et mondanám én is, de szerintem a stug 3 még olyan cash machine, hogy párját ritkítja. csatánként 10k credit profit megvan a hosszú fegyverrel
2012. jún. 14. 11:34
 6/6 Sonor23 válasza:
kv-2 azért nem olyan jó, mert batár nagy tornya van, amit könnyen eltalálnak. kv-1 nek kicsit, de az armor asszem még jobb is, közvetlen közelről erős, akárcsak messzebbről.
2012. jún. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!