Melyik COD a jobb, World at War vagy Modern Warfare 2?
Figyelt kérdés
Egyiket megvenném de míg az egyik pillanatban úgy döntök ezt veszem meg, a másikban már azt szeretném megvenni. Szeretnék indoklást is hozzá.2012. jún. 7. 22:18
1/3 anonim válasza:
A MW2 az első Modern Warfare híján felesleges, nem tudnád követni a történetet, gyakorlatilag a 3 MW egy történet három részben. Nekem a World at War annyira nem tetszett (II. VH japán frontja). Inkább a Modern Warfare-ok (COD 4, 6, 8)
2/3 A kérdező kommentje:
Főleg a Multiplayer miatt venném meg, a COD 4 meg megvan, csak ki kéne tolnom. XD
2012. jún. 7. 22:23
3/3 anonim válasza:
Multiplayerben szerintem a Black OPS a legjobb ( összes codot probáltam eddig megvan mind).. legalábbis muultiban az jött be a legjobban .
az MW-k kb ugyanazok mindig 1-2 kissebb változtatással.
De ha a 2 feltetted közül kéne akkor MW2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!