Ghostbusters cim psp gamet leszedtem rá tettem az iso ba és nem viszi a játékot mi a baj?
Figyelt kérdés
amikor rá tettem bejött a játéknak a képernyővédője rá mentem hogy start és ahogy illik be jött az a rózsaszínes képernyő aztán el borult minden és a gépem kikapcsolt mi a baj? aki tudja hogy hogyan kell az légyszi a lehető legrészletesebben le tudná írni?2012. jún. 6. 10:36
1/8 A kérdező kommentje:
már mink aki tudja hogyan kell játékot tenni az légyszi...
2012. jún. 6. 12:15
3/8 A kérdező kommentje:
azt is megtettem de rá tettem és akkor már még a képernyővédőjét a játéknak sem adta be :(((
2012. jún. 9. 16:58
4/8 anonim válasza:
Ki van Flashelve a konzol? Mert addig nem fog futni rajta letöltött játék.
Ha ki van, akkor próbáld meg frissíteni: PRO B9 -cel.
5/8 A kérdező kommentje:
ki van flashelve de mi az a PRO B9 -cel.
2012. jún. 11. 12:11
7/8 anonim válasza:
rárakod update-t psp game mappába és telepíted, én a CIPL FLASHERT is felraktam utána minden jól megy.
8/8 A kérdező kommentje:
már meg van a gond hahahahah régi a psp a flash
2012. júl. 6. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!