Slayyy kérdése:
Ha veszek PS Store-on egy cuccot (pl: Battlefield Premium vagy CoD ELITE) és ha én ezt UK-n vagy esetleg magyaron veszem meg de van egy US karim multira akkor az ott is elérhető lesz ( egy PS3-on vannak)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 21:44
1/10 anonim válasza:
Elvileg igen
Én csináltam olyat hogy egyik haveromnak a karijára feljelentkeztem,letölöttem pár cuccot az ő PS Store-járól és onnantól kezdve mindegyik karimon tudtam azokat használni
Xbox360-nál viszont ezt nem lehet megoldani
2/10 anonim válasza:
Elvileg sem, gyakorlatilag sem.
Előző szerintem arról beszél, hogy singleplayer elindult akármelyik felhasználójával jelentkezett be, multiplayernél ha UK-n veszed csak UK-n multizol, és csak UK-ról vehetsz hozzá DLC-t, stb.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem megy a zöld kéz de egy vmi hogy ekem megvan a back2karkand és azt magyaron vettem egy ps3-ról de az us-es karin is tudok vele játszani
2012. jún. 6. 07:07
4/10 anonim válasza:
Nem tudom az hogyan lehetséges, akkor lehet DLC-nél nincs ilyen korlátozás, de multinál van az biztos.
5/10 A kérdező kommentje:
De a back2karkand multis csak mert premiumon gondolkozom és megvenném magyaron mert akkor nem kell kártyáért futkorászni US-re.
2012. jún. 12. 18:28
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jún. 13. 06:07
8/10 anonim válasza:
igen,ha pl megveszed a Battlefield Premiumot (mint én) a magyar account-on vagy akármelyiken akkor azt tudod használni másik profiljaidon is.
9/10 anonim válasza:
De kérdező te magyar acon játszasz a bf3-al méghozzá úgy hogy elötte aktiváltad UK-n a kódot?
10/10 A kérdező kommentje:
Majdnem UK-n regeltem a kódot US-en játszok. Ne mondjátok hogy sötét vagyok tudom azt magam is! :D
2012. jún. 19. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!