Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS1-es játékot lehet PS2-n...

PS1-es játékot lehet PS2-n lejátszani?

Figyelt kérdés
Még annó próbáltam és ment, de csak az aminek fekete volt az alja, de nem tudom hogy ez árt-e a Playstation 2-nek.

2012. jún. 5. 21:03
 1/4 Csegi89 ***** válasza:
Lehet. Nyomathatod nyugodtan.
2012. jún. 5. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát a slim ps2nél nem ajálott nagyon nyögvenyelöse olvassa be a PS1 játékokat!
2012. jún. 5. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Aminek fekete volt az alja = gyári játékok

Másolt PS1-es játékokat a PS2 nem tud lejátszani(Kivéve ha chippelt,de azok inkább PS2-es másolt játékokra valók)

Különben is miért nem használsz PS1 emulátort a számítógépeden?Így lejátszhatod őket számítógépen is(persze letöltött játékokkal,mert előfordulhat hogy a másolt PS1-es játékokat még a PC is csak nagy nehézségek árán játsza le,tele bugokkal)

2012. jún. 5. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is inkább az emulátort javaslom(empsxe 1.7.0) vagy manapság lehet találni a neten max 10.000 forint ért vadi új utángyártott ps 1 es olvasófejet(ha neked is ez a problémád) de csak ha úgy akarod kiélvezni a nosztalgiát
2012. jún. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!