Melyik éri meg jobban xbox360-ra? Dante's inferno vagy a supremacy mma? (10 választ kérnék)
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 16:39
1/5 bukor válasza:
Dante's Inferno k*rva sz*r :D:D nekem is megvan de olyan rossz játékkal még életembe nem játszottam. A másikat meg nem ismerem, sportban nem vagyok otthon :D
2/5 A kérdező kommentje:
miért rossz?
2012. jún. 4. 18:21
3/5 kutyafülgfdsfgsdfg válasza:
Ne hallgass rá,nem tudja mit beszél:)A DI nem olyan rossz játék,nekem is megvolt.1 hátránya van,mégpedig nagyon rövid.Amúgy letudod tesztelni,mert van belőle demó.A másik játék meg teljesen más kategória.
4/5 A kérdező kommentje:
amúgy milyen hosszú?
2012. jún. 5. 19:06
5/5 kutyafülgfdsfgsdfg válasza:
Ha nagyon nekifeszülsz a játéknak,akkor 1 bő délután kilehet pörgetni,de akkor "csak" végigszaladsz a játékon,és nem csinálod meg az összes acsit.Én úgy csináltam,hogy először a holy ágat fejlesztettem,és úgy toltam ki a játékot,majd másodszorra az unholy-t.De lehet vegyesen is fejleszteni a képességeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!