Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox vs ps3 melyik a jobb? és...

Xbox vs ps3 melyik a jobb? és mivel?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hagymáskrumplival a legjobb.
2012. jún. 4. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Szia!Itt egy segítség: [link]
2012. jún. 4. 13:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Az előző linkekbe vannak hülyeségek!
2012. jún. 4. 13:43
 4/15 A kérdező kommentje:
88 mph szellemi képességeid rémisztően alacsonyak. remélem nem mászkálhatsz az utcán orvosi felügyelet nélkül :(
2012. jún. 4. 14:55
 5/15 A kérdező kommentje:
jah és a többi komiból nem tudtam meg semmit :S de kösziii
2012. jún. 4. 14:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Látod mekkora tajparaszt vagy?

Van pontosan ugyanilyen kérdés legalább 1000 db az oldalon, mégsem sikerült meg tudnod semmit a témáról...

Ehhez azért ritka idiótának kell lenni, vagy azokat anyukád nem volt hajlandó felolvasni neked?

Kérjél inkább homokozólapátot szülinapodra konzol helyett, az jobban illik az értelmi szintedhez!

2012. jún. 4. 17:09
 7/15 A kérdező kommentje:
neked valami bajod télleg van az biztos hogy nem vagy tiszta fialás . de anyit tudok hozzád füzni lehet hogy öregebb vagy mint te.és te értelmi zavaros paraszt én ahogy itt nézegetem nem találok sok ehhez hasnonló kérdést.jah és még hozzá fűzném hogy amikor írsz egy kérdést ott mindig van egy olyan hogy " Ellenőrizd, van-e ilyen! " és itt meg nézed hogy van-e ilyen és én nekem nem adod ki ilyet . tehát elöbb gondolkoz és utána írkáljál te gyökér . Jobbulást ! :)
2012. jún. 4. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem találsz sok ehhez hasonló kérdést?

Naponta 3szor teszitek fel b*sszátok meg!

Te tényleg valami kisegítőbe járhatsz akkor, csak azt nem értem ezt a nyamvadt oldalt, hogy sikerült megtalálnod...

2012. jún. 4. 19:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg szerintem ezek az ember élvezik hogy az ő kérdésén vitatkoznak és sok válasz érkezik vagy nem tudom!
2012. jún. 5. 13:14
 10/15 A kérdező kommentje:
ööö nem csak akkor miért ír ilyen hülyeségeket már bocsánat? télleg mielött ilyen hülyeségeket írkáltok elöbb gondolkoz már kedves ismeretlen . nekem ez miért lenne jóó ? meg találtam egy ilyen gyökeret ez nekem nem jóó. pedig ez egy normális oldal
2012. jún. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!