XenoMorph kérdése:
Szerintetek megérni ilyen helikoptert venni?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amin kamera van. és 30 ezer körüli áron legyen. Ezért kérdeztem a linkelt példányt. Szerintetek mennyire érné meg olyat venni? Milyen messziről tudom írányítani?
2012. jún. 4. 11:48
1/2 anonim válasza:
az igen én ezt biztos megvenném van rajta minden ami kell szerintem vedd meg és annyira nem is drága
2/2 anonim válasza:
szerintem nem érdemes megvenni,mert harminc k ért egy király minden irányba dönthető helit kapsz, ez meg egy kétrotoros xar.
a kamera helyett egy jobb helcsire felszerelheted a teódat vagy egy kis kamerát. (a szomszéd csaj ablakán azzal is be lehet lesni :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!