Nemtudja vki hogy mukösik a udobot a a darkorbitban es hogy hol lehet letölteni vagy mire jo?
Figyelt kérdés
lecci2012. jún. 3. 21:15
1/7 anonim válasza:
nincs olyan a dárkorbitban valamit férre néztél és a dadarkorbit nem neked való neked a zoomumba vagy a farmerama való játszál valami értelmesen pl.: GOA
2/7 anonim válasza:
helyesírás szótár nem ártana neked se
amúgy inkább biobot, ibot vagy kbot ot használj
arra való hogy helyetted szedje a dobozokat és csinálja a kapukat
3/7 anonim válasza:
ja tudom hogy sz*r a hejesírásom de nincs darkorbit hack én midmegnéztem nem működött ugyhogy runescap-on játszál az neked való ott megtanulsz becsületesen lyácccani mert ottinincsenek se botok se ágak se fák se hackek
4/7 anonim válasza:
miért ne lenne? Az Ibot pl tökéletesen megy.
De a Kbottal nekem is bajaim vannak:S
Amikor ellenörzi a licensemet ellenörzi akkor csak megáll mintha töltene valamit de közbe semmit se csinál.
5/7 A kérdező kommentje:
mire jo aza ibot
vagy a kbot?
2012. jún. 26. 14:30
6/7 anonim válasza:
Ugyan az mindt az Ibot csak más az elnevezése...
7/7 anonim válasza:
Ha ezeket nemtudod 9 éves lehetsz kb*
Szval ne BOTOLJ! Játsz normálisan mert új szűrő van és 1 hét mulva BANNED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!