Hogy kell a Sims 3 Frissítését telepíteni?
Figyelt kérdés
Úgy van hogy letöltöttem a sims vár a színpadot és nem tudok bejelentkezni mert már van ilyen simses fiókom de azt írja ki hogy telepíteni kell az új frissítést és ezt hogy kell merthát hiába keresem az interneten nem találom.Nagyon fontos mert a barátnőmmel nem tudok így játszani!2012. jún. 2. 20:08
1/2 anonim válasza:
Ez most lehet hülyeség, de ha letöltötted és frissíteni akarod, akkor azt lehet nem fogja engedni.
Na meg kell akkor hozzá új patch és a többi.
Dehogy értelmes választ is adjak:
Ha jól emlékszem, az indító panelen keresztül kell, de ha nem eredeti vagyis letöltött akkor keress az interneten. Ha kiírja, hogy hányas verzió kell, egy torrent oldalról vagy simán egy letöltő oldalról le tudod tölteni.
(Én Sims2-vel játszok és régebben játszottam a 3-mal, így csak emlékezetből írtam)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi remélem sikerül!Mert hát nem igazán találtam az interneten...
2012. jún. 5. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!