S55 kérdése:
Melyik a jobb játék, az ARMA 2 vagy a WOW?
Figyelt kérdés
indokoljátok2012. jún. 1. 22:04
11/21 anonim válasza:
Pár perces videót láttam róla, ésmár azt meguntam! inkább ki se próbálom!
12/21 anonim válasza:
hát mert buta vagy :D
először nekemse teccet , csak amikor kiprobáltam mi mindent lehet benne csinálni , és lévén folyamatosan új patchek vannak megunhatatlan ..
13/21 anonim válasza:
Két különböző stílusú játék. Az ArmA 2 egy katonai szimulátor, a WoW pedig egy MMORPG.
14/21 anonim válasza:
Ez most olyan volt, mint pl.:
Melyik autó a jobb? A Lada, vagy a Lamborghini??
15/21 anonim válasza:
Hát igen, az előzőnél a pont!
lada = wow
lamborghini = arma2
16/21 anonim válasza:
king kong miért nem próbálod ki? miért ítélsz meg előre dolgokat?
17/21 anonim válasza:
Mértnem próbálom ki?
1. mert a videók alapján megállapítottam, hogy ez tipikusan olyan játék amit 2 perc alatt megunnék!
2. nem látom értelmét (az össze-vissza rohangáláson kívűl) a játéknak!
3. szerinted hekker létemre mennyi időm van ezzel (is) kockulni?
4. hülye lennék 1 ilyen sz@r játékért kidobni havi 4000-ret!
Egyéb kérdés?
18/21 anonim válasza:
lehet ingyen is játszani de ha nem tetszik neked akk nem. am nem lehet megunni kb 9hónapig jó mert vannak jó fejek azokkal lehet jót dumálni. és inkább olyan ez az összehasonlítás mint hogy chips vagy keksz a jobb
19/21 anonim válasza:
jha és van olyan szerver ahol nem kell fejlődéssel szórakozni az a jó! amúgy fejlődgetni tényleg unalmas....
20/21 anonim válasza:
Nos igazság szerint játszottam két hétig WoW-al, aztán elég hamar meguntam, mert ez egy tipikus tápolós rpg amiket én nem bírok. Na de most, ha ez egy tápolós rpg, akkor pont a lényege veszik el azzal, hogy alapból maxos a karid. Mi annak úgy az értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!