Battlefield 3! Nem tudom elindítani! (? )
Figyelt kérdés
Letöltöttem a battlefield 3-at
-Telepítettem
-Crackeltem
-Ki töröltem a (TM)-et
Elindítom, és villog. Sötét az egész képe a játéknak, nem látni belőle semmit.. alul villog az asztal ennyi..
Ami még érdekes, hogyha ki akarok belőle lépni, akkor csak Ctrl+Alt+Delettel megy, és viszont akkor a háttérben már rendesen megjelenik a játék. de ha visszamegyek a játékba megint villog és sötétség lesz...
Bocs, tudom nem fogalmaztam valami fényesen...
Légyszi segítsetek, nem tudom mit csináljak vele :S
2012. jún. 1. 21:42
1/5 anonim válasza:
szerintem probáj meg másik cracat telepiteni
2/5 anonim válasza:
először töröld a tm-t és aztán crackeld
3/5 A kérdező kommentje:
így is ugyanezt csinálja, ahogy a 2 válaszoló írja :S
2012. jún. 2. 10:17
4/5 anonim válasza:
Videókártya driver, esetleg directx frissítés egy próbát megér. Aztán lehet hogy rossz a crack vagy pedig egyszerűen gyenge hozzá a géped, vagy pedig nézz youtubon videót hogyan crackelik lehet hogy ott rontottál el valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!