Miért van ilyen kevés FPS-em CoD 2-ben?
A legrosszabb grafikán sincs stabil 125 fps, ezzel a géppel
Proci: Core 2 Duo E8500
Memória: 5 GB
VGA: ATI Sapphire 5570 1 GB GDDR5

gyenge CPU szeriontem
én i5-2500k+HD6970-em instant 1000 produkál fullon , bár nem codozok csak néha , főleg mióta van bf3

Nem tudod e de be kell írni a konzolba hogy /com_maxfps 125
és akkor ha bírja a gép akkor kiakad 125-nél de ha nem akkor is csak néha leugrik! Nekem ennél jóval rosszabb a gépem csak 2 GB memória és egy kicsivel régebbi Dual Core proci és nekem full garfon viszi a stabil 125 öt még egyszerűbb pályákon a 250 is!!!
Remélem segítettem

A processzor teljesen jó,sőt erős is.
Memória tökéletes
VGA: Kiválló
Na basszus,mi a problem ? Nekem is 1GB Videókártyám van,de max 100 FPS. Mindig a legeslegújabb driver legyen fent,az dob rajta 5-10 FPS-t. Rosszabb esetben mint nekem: NEM ISMERI FEL A JÁTÉK A VIDEÓKÁRTYÁD! Ne tarts hülyének,de nekem anno 512 MB Videókártyával Meg volt a stabil 250 FPS. Tegyél be FPS növelő CFG-t és ha meg van akkor tedd a
program files/activison/call of duty 2/main/players-ba és ezután a játékban írd be a CFG nevét. Például: Exec cfg 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!