Johness kérdése:
Miért nem jó a call of duty 2? (PB PROBLEM)
Figyelt kérdés
Na szóval arról lenne szó h call of dutyiznék de nem tudok mert a punkbuster egy ilyesmi hibaüzenettel dob le:
PnkBstrB.exe heartbeats stopped
Na már több mindent csináltam .. (pb frissités,ujratelepítés.. stb) de még mindig nem jó!!
Aki tudja a választ kérem irja le mert nagyon játszanék a cod2vel :(
2012. máj. 30. 16:00
1/5 anonim válasza:
Hagyd a Punkbuster-t a fenébe..telepítsd újra a játékot és hagyd ki a punkbustert..Játsz GArenán és minden megvan oldva..Persze ez csak akkor jó ha tört..
Ha nem akkor passz xD
2/5 A kérdező kommentje:
és mire jó ez a garena v miez? soha se hallotam róla
vki más válasz?
2012. máj. 30. 16:24
3/5 anonim válasza:
de honnan szeded le a pb-t?
evenbalance.com innen szeded le?
4/5 anonim válasza:
Garena az egy program amin több játékot lehet ingyen ONLINE játszani..Ilyen a COD2 is felmlsz és ami fontos LAN-on megy az összes játék így az összes szerver is :D Ami az előnye hogy vannak magyarok is :D
5/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a gerenát! :D
amugy igen evenbalance.com-ról szedtem le a pb-t
2012. máj. 31. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!