Counter kérdése:
Sokan mondják hogy a gta vc szar de miért?
Figyelt kérdés
Ne írjátok hogy ténleg szar.2012. máj. 29. 06:24
1/7 anonim válasza:
Mert idióták.
Mondjuk a VCS jobb.
2/7 anonim válasza:
ki a f@szom mondja ezt? Szerintem a VC a legjobb gta. Legalábbis,ha mondjuk,hogy választanom kell a gta VC vagy a gta IV között, akkor én tutira a VC-t választanám. Jah meg elég sokan mondják,hogy Tommy-val lehetett a legjobban azonosulni az eddigi részek közül.
3/7 anonim válasza:
Szarnak nem szar, csak az újabb részek jobbak!
4/7 anonim válasza:
Az egyik legjobb játék ...-.-
Csak tudod azok sz*rozzák le akik 2000 körül vagy azután születtek,mert ők már GTA IV-en meg a CoD-on nőnek fel. Meg sok ember a grafikát nézi mindig,na azok nem igazi gamerek
5/7 anonim válasza:
Mert nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon hüj*k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a vice city a legjobb
6/7 anonim válasza:
Mondjuk a grafika nem a legjobb meg nem minden járműbe lehet beszálni. De attól még a vice city a leg jobb!
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem. S.A IV millioszor jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!