Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítene nekem Leauge...

Valaki segítene nekem Leauge of Legends-ben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy tegnap felraktam és ment is. De ma mikor bejelentkeztem akkor az egész fekete volt, csak a Play gombot meg a többit láttam. De nagynehezen kiválasztottam a játéktípust: PvP---->5v5. DE mikor a karaktert kellett h válasszam akk is minden fekete volt :S már újra is raktam a játékot, de semmi! Valaki tudna segíteni?

2012. máj. 28. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen havernak is. Ez a LoL eléggé bonyolult rendszerű, mindenkinek nehezére esik feltenni. Sztem beszéljük meg skypeon, vagy face-n

boda.marton97

Boda Marci

2012. máj. 28. 19:38
 2/3 anonim válasza:
Nekem számtalanszor volt ilyen gond. Valószínüleg lassú lehetett a net-kapcsolatod, avagy túl sok programot használtál hirtelen és a lolt egyszerüen bugosan jelenítette meg nállad, harmadik verzió pedig az, hogy este fele lehettél fent vagy szünidőben, mert telített volt a lol szervere és emiatt léptek fel laggok. Próbálkozz másnap, vagy pedig játék, esetleg gép újraindításával.
2012. jún. 12. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem rendszeresen vannak ilyenjeim, ilyen kor kikel lépni a lolból és annyiszor belépni újra és újra amíg nem lesz jó.
2012. jún. 28. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!